Talking Ginger

Talking Ginger 2.2

Vrolijke kat om mee te spelen en praten

Talking Ginger is een gratis app voor Android-toestellen. Een schattig rood poesje verschijnt op je scherm waarmee je spelletjes speelt, die je verzorgt en die tegen je aan kwebbelt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ronduit schattig
  • Kindveilig
  • Educatieve elementen

TEGEN

  • Slechts 1 minigame
Meer

Uitmuntend
8

Talking Ginger is een gratis app voor Android-toestellen. Een schattig rood poesje verschijnt op je scherm waarmee je spelletjes speelt, die je verzorgt en die tegen je aan kwebbelt.

Wanneer je wat in de microfoon inspreekt, dan praat Talking Ginger jou met een schattig stemmetje na. Net als echte katten heeft ook deze feliene vriend verzorging nodig. Zo moet je regelmatig zijn tanden poetsen, de vacht wassen en ook weer drogen, ook al ziet het verzopen katje er zo enig uit. Tevens speel je een spelletje met deze huis-tuin-en-keuken-tijger. Hierin dien je een toiletrol helemaal af te rollen. Doe dit zo snel mogelijk, want Talking Ginger slaat de tijd op.

Talking Ginger heeft ook een educatief karakter. Zo laat je de kleintjes samen met het poezenbeest tandenpoetsen. Je stelt eenvoudig de tijd in en Talking Ginger gaat gestaag aan het poetsen. Welk kind wil hier niet aan mee doen? Tevens heeft de app een functie om het kindveilig te maken. Eenmaal ingeschakeld is het onmogelijk voor je kroost om per ongeluk uitbreidingen te kopen voor echt geld. Wil je al deze schattigheid met de wereld delen, dan maak je een filmpje welke je uploadt op verschillende sociale media.

Er zijn tal van pratende beesten op je telefoon beschikbaar, maar Talking Ginger is duidelijk onze favoriet. Het biedt namelijk net wat meer dan apps als Talking Tom Cat of Talking Gina the Giraffe. Toch hadden we graag nog wat meer minigames gezien.

Talking Ginger

Download

Talking Ginger 2.2